Alla inlägg den 5 juli 2008

Av Malin - 5 juli 2008 15:54

Sådär! Nu var vi hemma igen efter att ha varit på WDS med Circuit-utställningar! Skulle kunna skriva en hel uppsats om de här dagarna men jag kör nog den förkortade versionen! :-)


På vägen upp till Stockholm stannade vi i Eksjö för att träffa lilla Gnista ifrån Hicksons kennel som om allt är okej förhoppningsvis kommer att gå i avel hos mig på Eczanimos kennel! En mycket trevlig tjej som var glad, busig och framåt och som ser mycket lovande ut... Ska bli riktigt roligt att följa denna lilla tjej!


Tjejerna ställdes på SSPK och Mälarpinschern. På tisdagen fick Izzie excellent med åkte ur innan konkurrensen och Aisha fick very good! På fredagen åkte båda tjejerna ut med very good! Ingen av dem var så förtjust i tandvisningen. I Izzies fall tror jag det berodde på de gigantiska långa naglarna så domaren hade. Många hundar som reagerade just vid tandvisningen och jag tror att det gjorde sitt till!

På tordagen däremellan var vi på WDS men utan hundar så vi kunde bara luta oss tillbaka och njuta och sedan gå och shoppa lite leksaker och gottisar till hundarna som väntade hemma i stugan!

På kvällen var vi hos Lilla Enbys på en liten träff där vi träffade uppfödare från hela världen, mycket trevligt måste jag säga! Tjejerna var också med och roade sig med att umgås med alla andra hundar som var där. Alla var lösa och alla höll sig i närheten!!


Under dessa dagar bodde vi på Sälstationen ute på Gålö som ligger några mil innan Stockholm! Perfekt läge med underbar natur... Stort tack till Joanna som hittade denna plats!


Nöjda och trötta efter detta äventyr så styrde vi kosan hemåt Jönköping igen och det var ett par trötta tjejer som låg bak i bilen! De vaknade som först när vi parkerade bilen och de spenderade sedan resten av kvällen i ryggläge!


Idag väntar lite agility och lydnadsträning! Vi har även klickertränat lite och det nyaste tricket är att gå och sätta sig i en låda! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards