Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Malin - 5 juli 2009 19:30

Ja hon gjorde det igen! ;)


Aisha plockade pinne idag i hoppklassen på Kanonsabotören och placerade sig på 5 plats av 39 startande... Inte illa av vår söta Aisha släptass! ;)

Jag är så otroligt glad, det är så kul o köra agility och Aisha hon ställer upp på allt tok matte hittar på...


Nu har hon tagit 3 tävlingar i rad plockat pinne...lite mer än vad jag kunnat hoppas på denna säsong!!

Vi har ju klart uppnått satta mål för säsongen i agility och helt plötsligt så är vi bara en pinne ifrån uppflytt i 2:an, hur sjukt är inte det?? =)


I agilityloppet som vi startade med gjorde vi misstaget att husse gick iväg från oss och inte tvärtom och därför letar Aisha efter honom första halvan av loppet annars så hade hon rätt okej fart... Vart 10 fel på däcket och i slalom, slalomet hade hon både kunnat fria och fälla tycker väl jag men det blev fälla denna gång. Shit happens och vi hade ju redan 5 fel så vad gjordet det...
Klurig bana för att vara klass 1, då var den ändå ombyggd efter att smallhundarna hade kört. Av 50 hundar eller något var det bara 17 som kom i mål, säger väl lite om nivån som var innan....


Hopploppet var en fartigare bana med en massa roliga tunnlar! ;)

Egentligen en bana som jag tror passar snabba hundar men uppenbarligen passade den oss också eftersom vi kom hem med en pinne!!

Kul var den iallafall men det märktes att Aisha började bli lite seg i värmen...


O lilla Izzan har diskat sig båda loppen, men hon var med hyffsat och det blir bara bättre och bättre....
Det var ju det där med slalomträning med BÅDA tjejerna!

Får väl bli nästa projket att ta tag i! ;)


Och sedan vill jag rikta det största GRATTISET till pinschern LEIA med matte och husse som idag piskade alla i largeklassen och fick kliva högst upp på prispallen i hoppklass!!!!

Så fantastisk kul att få se en pinscher ta hem den placeringen, härligt jobbat!!

Ovido - Quiz & Flashcards