Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Rubrik saknas

Av Malin - 30 oktober 2008 06:57

Idag ska vi åka en sväng till Öland!

Ska bli väldigt skönt och mysigt att komma "hem" lite!

Tjejerna och Chrille ska med såklart, ska passa på att träffa både familjen och vännerna, en eller ett par svängar in till Kalmar är också planerat!


Sedan nästa vecka börjar Izzies kurs, ska bli döskoj men sedan är jag i valet och kvalet om jag ska betala in så att vi kan träna agility under vintern också.  Det blir i sådana fall i ridhus och kanske skulle det vara bra att hålla igång även under vintern! Samtidigt kan det vara skönt med ett brejk... Hmm, får klura vidare lite på det där!


Har även anmält mig till en agilitykurs hos Maria på Finnbogården som Emma med Harry styrt upp, men det blir inte förren till våren!

Känns som det kommer bli riktigt riktigt bra och nu har jag något att se fram emot när vintern kommer och allt blir ännu mörkare!


Pluggeriet då? Tja, jag har kommit igång lite bättre men det är segt att motivera sig när man verkligen inte har någon lust.

Lite märkligt hur man är funtad, förra avsnittet satt jag som en tok och pluggade varje ledig stund och nu vill jag inget annat än smita undan, men som tur är har jag lite studiediciplin och inser att det inte blir bättre av att strunta i det. Hellre lite ångest nu och klara tentan än att ingenting göra och sedan få ångest över ett IG!


Det är en annan lite småkul sak på G men jag håller lite på det tills allt är klappat och klart...


Vi hörs o störs!

Ett par bilder på mina inte alls bortskämda pinscherflickor.... ;-)

 
 
Sanna & Kelly

Sanna & Kelly

30 oktober 2008 12:42

Ha ha, precis vad jag skrev i min blogg alldeles nytt, folk har massa roliga hemligheter på gång! Undrans vad din är..?

Mycket roligt på gång verkar det som i alla fall!
Jag tycker att det är så skönt med vintern för att det inte är några tävlingar och man tränar lite mindre men samtidigt är det så skönt att i lugn och ro träna vidare på, som i vårt fall, tvåans moment så att vi sedan blir redo att finslipa och tävla till våren igen.

Vi är också anmälda till agilityhelgen! :-D

Hm, på bilderna ser det ut som det skiljer väldigt mycket i storlek mellan hundarna. Är det en synvilla eller har du en liten och en stor? ;-)

http://www.barkingkelly.se

 
Josefin

Josefin

7 november 2008 00:42

Är ni inte hemma snart? Dags att kläcka nyheten, eller hur? Usch för folk med hemligheter! :p Hur går det med läxorna Malin?

http://www.pinscherpojkarna.se

 
Ingen bild

Sanna & Kelly

10 november 2008 10:41

Tack så mycket för grattiset, det är ju superkul förstås att vi till slut fick till det. Lydnaden har ju som du vet gått jättebra och det känns skönt att kunna komplettera den med ett lyckat resultat i viltspår också.

Jag håller med Josefin, är det inte dags att att berätta hemligheten snart? Nu! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - 4 februari 2012 14:38

Igår hade vi en busy dag kan man säga! Vid 8.45 var jag och lämnade Aisha hos veterinären eftersom jag hittat en knuta vid ett juver vilken såklart behövde opereras bort, Dem som känner oss vet att veterinärbesök med Aisha är ngt som ger både henne...

Av Malin - 25 januari 2012 12:32

Tycker att det kanske är hög tid att berätta om flockens senaste nytillskott. Hon hämtades för lite mer än 2 veckor sedan och är nu lite mer än 10 v.   Låt mig presentera Finnbogårdens Haze!                   Haze 10 v   Hon är ett lite...

Av Malin - 3 mars 2011 21:56


     Idag fyller min bästa kompis Aisha veteran! I 7 år har jag och denna underbara hund delat våra dagar tillsammans och vi har upplevt allt mellan himmel och jord. Allt från den härliga vardagen till träning och tävling i diverse grenar som...

Av Malin - 28 februari 2011 19:14

Igår tog jag och Josefin vårt pick och pack och begav oss upp till Kristinehamn. Jag hade åkt upp kvällen före då det är en bit att ta sig... Hade en mysig kväll framför Melodifestivalen och vi käkade god indisk mat som Josefin hade fixat! Efter ...

Av Malin - 19 februari 2011 16:57

Idag har jag och Tilly varit på klubben där vi träffade Annika med Totti och Taurus och på schemat stod lite lydnadsträning då vädret inte tillåter så mycket annat just nu...    Laddar inför kommande träning! Jag och Tilly har tränat på m...

Ovido - Quiz & Flashcards