Alla inlägg den 16 januari 2009

Av Malin - 16 januari 2009 11:22

Ja ibland händer det lite för mycket saker på en gång och bloggen blir då lite bortprioriterad tyvärr...

Men nu är det iallafall dags för en liten uppdatering!

Mycket plugg och lite mindre hundträning men vi har ändå hunnit med ridhusträning, husse var med och skulle filma och Aisha gjorde ett par snygga lopp på en bana vi byggde. Tyvärr så blev det något tekniskt fel (kanske tryckte husse på fel knapp ;-)) så det blev inget...

Menmen jag är ändå nöjd med Aishas fart och attityd, hon är inte så snabb i slalom men hon börjar få ganska säkra slalomingångar om jag bara är med och visar i rätt tid!

Izzie var mest sugen på att äta hästskit vilket var lite påfrestande för humöret....svårt det där att hålla sig positiv när hunden dissar en! Ur min synvinkel.... Dock fick hon köra på largehöjd idag, vet ju inte vilken klass hon blir inmätt i men jag är rädd att det blir large och då är det ju bra om får känna på den höjden innan tävlingen den 24:e.

Det gick iallafall bra och hon brydde sig inte så mycket om att hindrena blev högre, dock märks det att det är ovant för henne för hennes hoppteknik blir inte densamma!


På tisdagen så packade jag och brudarna in oss i bilen och åkte till Josefin med pinscherpojkarna. Skulle fila lite på freestyleprogram till Izzan och köra agility men det slutade med 3 timmars agilitypass istället. Jag och Josefin hade nog kunnat fortsätta ett tag till men hundarna var nog rätt slut! :-)

Körde lite handlingskombinationer och att skicka från håll samt lite slalomträning och gungan. Gunganträningen var jättebra och det är bra att ha Josefin som har så mycket bra tips på hur man kan lägga upp träningen!

Izzie har fortfarande lite problem med ingångar till slalom och vi måste börjar jobba på det. Likaså behöver vi jobba på kontakfält, särskilt med Aisha!


Lite filmer hittar ni här:

http://www.youtube.com/watch?v=-MAuPt38Hr8

http://www.youtube.com/watch?v=wbvv1embGxQ


Nu ska vi äta lite pannkakor och sedan ska tjejerna och vi ut på långprommis i skogen!


Ovido - Quiz & Flashcards