Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Malin - 19 februari 2009 08:02

Ja inte första gången jag är sen med att uppdatera bloggen o det lär tyvärr inte bli sista heller om jag känner mig själv rätt... :)


Nä, faktiskt så får man prioritera ibland, den här vecka har jag prioriterat matte, fysik och kemi! Whopi vad skoj!


Men iallafalll så var ju jag och flickorna på ett litet äventyr hos Josefin med pinscherpojkarana där vi gick härliga promenader, tränade agility och freestyle och så fick hundarna busa en massa förstås!


Kan väl inte säga att jag är supernöjd med våra (läs mina) insatser varken på den freestylen eller agilityn däremot är jag nöjd med vissa bitar!

Freestylen så måste jag börja träna till programmet ordentligt för det sitter inte i huvudet och då kommer jag ju inte ihåg något, o om inte annat så är det ju inte såå svårt att ta med sig det på papper...

Tjejerna jobbade på bra iallafall och Aisha är så go när hon är på träningshumör!


Agilityn då? Tja, Izzan tjuvstartade 2 ggr och båda flickorna bestämde sig för att balansen var det roligaste hindret på banan och drog dit MEN det positiva är ju ändå att det börjar få sug till vissa hinder!

Nu kom nog inte Izzans lopp med på filmerna för jag var mindre nöjd med helheten men hennes gunga var superbra (även om jag inte hann med att uppfatta det då) och hennes slalom var fenomenalt och hon tog ingången rätt vilket vi haft/har en del problem med.

Däremot så ta rhon inte säcken på tävling, måste nog försöka höja värdet på det hindret så att hon tycker det är värt att anstränga sig och ta den! Tjatade inte på henne på tävlingen utan körde på istället!


Tycker ändå att jag är väldigt nöjd med mina flickor, nu längtar vi dock tills det blir barmark!


Ja just det vi hann även med att träffa Robert med Zeus en liten sväng! Tyvärr hann vi inte med så mycket för vi skulle iväg till Vintercupen men jag hoppas att det kanske blir någon mer träff i vår åt Linköpingshållet!


Nu måste jag åka till skolan annars finns det säkert massor mer att skriva! ;)


Freestyle....

http://www.youtube.com/watch?v=-9QgM4Sl-c8


Blandat...

http://www.youtube.com/watch?v=JJuxdtngO2o



Ovido - Quiz & Flashcards